Thuis in West
Thuis in West

Thuis in West

Kom Thuis en Doe Mee

Thuis in West biedt een ontmoetingsplek voor jong en oud. Het is een veilige speelplaats voor kinderen, een plek waar jongeren elkaar ontmoeten en worden geholpen bij hun huiswerk. Thuis in West is een huiskamer voor de buurt. Iedereen mag hier Thuis komen.

Thuis in West is een gemeenschap van mensen uit Middelland. Mensen die samen meer uit het leven willen halen en samen meer willen betekenen voor de wijk. Het is een veilige speelplaats voor kinderen, een plek waar jongeren elkaar ontmoeten en worden geholpen bij hun huiswerk. Thuis in West is een huiskamer voor de buurt. Iedereen mag hier Thuis komen. Mensen kunnen er tot bloei komen. Thuis in West legt de nadruk op warmte, openheid, ontmoeting en aanvaarding. Waar mensen elkaar kennen, ontstaat vanzelf een gemeenschap.

In de keus van haar activiteiten laat Thuis in West zich leiden door wat de wijk nodig heeft. Dat wordt duidelijk door contact met buurtgenoten en instellingen die er werken.

Muziekinstallatie aanwezig
Bereikbaar met OV
Boeken aanwezig
Huiskamer aanwezig
Keuken aanwezig
Toilet aanwezig
WiFi aanwezig
Te huur
Oppervlak binnen

Filter op categorie

Samen Ouder

Samen Ouder

Samen Ouder bijeenkomst bij Thuis in West van 15.30 uur tot 20.30 uur elke derde zaterdag van de maand. Welkom!

Schrijf je in

Zaterdag 20 juli

14:00 - 18:30

Thuis in West

Thuis in West

Camping Life

Camping Life

Onder de naam ‘Camping Life’ gaan we met de kinderen 3 dagen kamperen met daarbij 1 overnachting op het Brancopark.

Schrijf je in

Dinsdag 27 augustus

13:00 - 15:00

Thuis in West

Brancopark

Huize Middelland wordt mogelijk gemaakt met vrijwillige inzet van bewoners en met financiële steun van de Gemeente Rotterdam en Mooi, mooier Middelland.