Contact

Zoek je contact met Huize Middelland laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen contact met je op. 

Als je een plek of initiatief van Huize Middelland iets wilt vragen, kun je natuurlijk ook direct contact opnemen of langsgaan. De contactgegevens van de plekken vind je op hun eigen pagina.

Zaby Sadhoe (06 83857956)  en Wouter Deen (06 41298292) doen de netwerkregie van Huize Middelland. Voor vragen aan Huize Middelland kan je ze altijd bellen of appen.

Wouter Deen

Ik begin langzaamaan een echte Middellander te worden, ik woon al 30 jaar in West, 25 jaar in Middelland en nu 5 jaar in het Nieuwe Westen. Ik heb de “we doen het wel zelf” – spirit van Middelland meegenomen naar het Nieuwe Westen. Ik ben ook betrokken bij het Nozepandje in mijn straat … en nu aan het werk voor Huize Middelland.

‘Door al dat zelf regelen, ga je dingen samen doen’, dat is wat ik zie bij Huize Middelland. Vaak is de basis dat je zelf iets wilt, maar je kan niet alles alleen. Huize Middelland helpt om iets samen te doen. Mijn grote drive is de afgelopen jaren verduur- zaming geweest. Langzaam ben

ik bewust geworden dat verduur- zaming alleen kan lukken, als je dat samen doet. Dat is waarom ik Huize Middelland zo waardevol vind.

Zaby Sadhoe

Vijf jaar geleden ben ik ik uit Suri- name naar Nederland vertrokken
en landde ik samen met mijn man Justin in het Nieuwe Westen. Ik had heimwee naar Suriname en kon niet makkelijk mijn draai vinden. Justin ontdekte al snel het Wijkpaleis. Voor mij was dit een belangrijk moment,
ik vond hier een tweede huis met al die die verschillende mensen en hun eigen verhalen en achtergronden. En dat zie ik ook in Huize Middelland.

Dit raakt aan mijn zoektocht hoe we duurzaam kunnen samenleven. Voor de verbinding is interesse in elkaars verhaal, in elkaars cultuur belangrijk. Ik denk ook aan persoonlijk, welzijn, welbevinden: je thuis voelen, is de basis voor al het andere wat je wil bereiken en doen. Zeker in Nederland waar alles zo individualistisch is, is het belangrijk om elkaar te vinden en te verbinden. Dit helpt ook voor degene die hier aankomen om zich thuis te voelen.