Sport op Maat komt naar Middelland

Sport op Maat komt naar Middelland

Sport op Maat komt naar Middelland

07 - 09 - 2017 Nieuws en nieuwtjes uit Mooi, mooier Middelland

Op zondag 24 september is iedereen van harte welkom tijdens de gratis Sport op Maat dag. Een greep uit het rijke aanbod: honkbal, aikido, kickboksen, rolstoelbasketbal, golf en salsadansen.

De Sport op Maat dag wordt georganiseerd in twee delen van de stad: Sportplaza Zuiderpark in Rotterdam-Zuid en het Henegouwerplein en het nabijgelegen Recreatiecentrum Oostervant (binnensporten) aan de andere kant van de Maas.Wat is jouw talent?
Of het nu gaat om sport- en beweegvormen voor bijvoorbeeld kinderen met een autistische stoornis, volwassenen met een dwarslaesie, senioren met een hartaandoening of mensen met een visuele beperking: grote kans dat de belangstellende in het grote aanbod precies dátgene vindt wat helemaal bij hem past! De organisatie streeft naar minstens één geschikte sport- of beweegvorm voor iedere bezoeker. Er zijn sportconsulentes aanwezig die je kunnen begeleiden bij het vinden van de juiste vereniging.
Meer informatie over dit evenement vind je hier.

Huize Middelland wordt mogelijk gemaakt met vrijwillige inzet van bewoners en met financiële steun van de Gemeente Rotterdam en Mooi, mooier Middelland.