Nieuws en Updates

Nieuws en Updates

Huize Middelland wil alle bewoners van Middelland op de hoogte houden van het nieuws uit onze wijk en verhalen van en over Middellanders delen. Heb je zelf een bericht dat je wilt delen of wil je een oproep plaatsen, laat dit dan weten via het contactformulier.

Buurtmaaltijden: ophalen en bezorgen

01 - 04 - 2020 Huize Middelland.NU

Gezond en goedkoop -- maar wel wat minder gezellig dan anders, misschien. De fijne aanschuifmaaltijden in Huize Middelland zijn omgetoverd in ophaal- en bezorgmaaltijden. Op woensdag voor iedereen, op maandag, donderdag en vrijdag speciaal voor mensen die het vanwege de corona-situatie lastig vinden om zelf te koken.

delfshavenhelpt.nl

18 - 03 - 2020 Berichten uit groot Rotterdam

#Corona en #Delfshaven: heb je hulp nodig? Wil je iets betekenen voor een ander? Kom dan NU in actie! Ga naar www.delfshavenhelpt.nl Je kunt je hier twee formulieren invullen. A: als je hulp nodig hebt B: als je wilt helpen

Aanschuifmaaltijden

30 - 06 - 2019 Huize Middelland.NU

Waar in de wijk ga jij vanavond eten?

Taal bedrijvigheid

27 - 06 - 2019 Huize Middelland.NU

In Huize Middelland wordt op verschillende plekken en allerlei niveau Nederlandse les gegeven. Dat hebben we in kaart gebracht op een flyer. Dus wil jij Nederlands leren, stap over de drempel van Huize Middelland en vraag naar de taalflyer. Of download hem met deze link: https://bit.ly/2UxlMR0.

Eetplein TJOP TJOP beleeft 3e editie!

25 - 06 - 2019 Nieuws en nieuwtjes uit Mooi, mooier Middelland

Op 6 en 7 juli viert TJOP TJOP haar derde editie, op het Middellandplein in Rotterdam. Een heel weekend kun je proeven van het beste wat de Middellandstraat te bieden heeft: de ondernemers, restaurants en toko’s presenteren hun lekkerste gerechten. Daarnaast zijn er op beide dagen kookdemo’s en talkshows, en klinkt er natuurlijk swingende muziek.

Huize Middelland wordt mogelijk gemaakt met vrijwillige inzet van bewoners en met financiële steun van de Gemeente Rotterdam en Mooi, mooier Middelland.