Nieuws en Updates

Nieuws en Updates

Huize Middelland wil alle bewoners van Middelland op de hoogte houden van het nieuws uit onze wijk en verhalen van en over Middellanders delen. Heb je zelf een bericht dat je wilt delen of wil je een oproep plaatsen, laat dit dan weten via het contactformulier.

Sint Maarten bij de Oranjerie

11 - 11 - 2018 Huize Middelland.NU

Het Sint Maartenfeest is al jarenlang springlevend in de Volmarijnstraat. Waar andere straten steeds vaker Halloween vieren, is de lampionnentraditie nog springlevend bij de Oranjerie!

28 November: Meetup Mooi Mooier Middelland 2.0

02 - 11 - 2018 Nieuws en nieuwtjes uit Mooi, mooier Middelland

Spreek je uit over de toekomst! De afgelopen drie jaar is er veel veranderd in de wijk. De eerste versie van Mooi Mooier Middelland heeft veel bereikt. Bewoners, ondernemers en gemeente werkten samen aan een groot aantal projecten. Maar hoe nu verder? Hoe zit het met de lopende projecten? Zit er nog geld in de pot? En vooral: hoe willen we dat onze wijk er over vijf jaar uitziet? Wat moet er dan veranderen? Samen schetsen we de contouren van Mooi Mooier Middelland 2.0. Wees er bij laat horen welke ideeen jij hebt!

Aanschuifmaaltijden

01 - 11 - 2018 Huize Middelland.NU

Waar in de wijk ga jij vanavond eten?

huiswerkles bij Werkgroep Jongeren Middelland

09 - 09 - 2018 Huize Middelland.NU

Bij Werkgroep Jongeren Middelland wordt serieus gestudeerd. Kinderen uit de groepen 6, 7, 8 of brugklasleerlingen zijn van harte welkom.

Knopen tellen & ondernemers strikken

07 - 09 - 2018 Huize Middelland.NU

Het nieuwe Wijkpaleis komt er aan! De voormalige Eloutschool wordt omgetoverd tot een unieke ontmoetingsplek in de stad. Er komt veel ruimte voor (startende) ondernemers die willen bijdragen aan de wijk. Gesprekken met potentiële huurders zijn in volle gang.

Huize Middelland wordt mogelijk gemaakt met vrijwillige inzet van bewoners en met financiële steun van de Gemeente Rotterdam en Mooi, mooier Middelland.