Van wie is de Heemraadssingel

Van wie is de Heemraadssingel

  • Maandag 11 november

  • 19:30 - 22:00

  • De Spoortuin

  • Claes de Vrieselaan 72

Van Wie is de Heemraadssingel? Van jou? Van de meerkoet? Van de honden? Van de huizenbezitters? Van de buurt? En Welke buurt dan? De komende jaren gaat er veel veranderen rond de Heemraadssingel. De Groene Connectie nodigt je nu al uit om op speelse wijze mee te denken.

Doe mee en: * Krijg een foto-training van een professional * Deel jouw visie of gevoel bij de Heemraadssingel * Zie je werk terug op een expositie Oftewel: sluit je aan bij het Heemraadssingel Burenfotografieteam! Geen ervaring nodig, enkel zin om leren en te leren kijken. Met fotograaf en visuele verhalenverteller Karine Versluis ga je op expeditie naar de singel die je al dacht te kennen. Samen verzamelen we verhalen, perspectieven en ideeen. Het doel is om samen te bouwen aan een expositie met een selectie van de werken en zo een bijdrage te leveren aan de toekomstige verbeteringen van de Heemraadssingel, de statige groene ruggengraat van de Groene Connectie. Mis je kans niet en schrijf je in! Het aantal plaatsen is beperkt. Mail naar Info@degroeneconnectie.nl Neem je eigen camera of smartphone mee. Als je geen van beide hebt, zorgen wij voor een leenexemplaar.

Hobby
Maken

De inschrijving is helaas gesloten, alle plekken zitten vol.

Huize Middelland wordt mogelijk gemaakt met vrijwillige inzet van bewoners en met financiële steun van de Gemeente Rotterdam en Mooi, mooier Middelland.