Yogales

Yogales

Sinds twee jaar geeft Olga Russel op maandagavond yoga les in het BuurtAtelier. Deze yoga les is voor iedereen geschikt, jong, oud en met of zonder yoga ervaring. De stijl van mijn yogalessen is gebaseerd op de methode van Mr. B.K.S Iyengar.

Wat te verwachten van een Iyengar Yogales: Je doet een beperkt aantal houdingen (asana) per les. Gedurende het doen van de houding onderzoek je deze dmv subtiele acties zodat je de houding beter gaat begrijpen en beheersen. Iyengar focust zich met name op techniek waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de correcte beoefening en waardoor je het maximale effect van de houding krijgt. Houdingen kunnen worden aangepast met hulpmiddelen (blokken, dekens, riemen) waardoor de beoefening voor iedereen toegankelijk wordt. Wil je een keer een les volgen? Inmiddels heeft Olga een trouw groepje leerlingen maar er is altijd plek voor nieuwe leerlingen. Je kunt per les betalen en het hele jaar instromen. Je kunt ook eerst een gratis proefles nemen om te ervaren of mijn manier van yoga lesgeven bij je past. Wil je een keer een les meedoen meld je dan bij Olga via 06 423136891

Sport
Hobby

Schrijf je in

Huize Middelland wordt mogelijk gemaakt met vrijwillige inzet van bewoners en met financiële steun van de Gemeente Rotterdam en Mooi, mooier Middelland.