Voetballen in Middelland

Voetballen in Middelland

Heb jij zin in een serieus potje voetbal met jouw kind, neefje of nichtje of jouw buurkinderen? En zoek je medespelers? Op zaterdagmiddag trainen vrijwilligers Bouzian, Saïd, Tauofik en Mustapha van de Werkgroep Jongeren Middelland met kinderen vanaf 8 -12 jaar. Op dinsdag wordt buiten op het henegouwerplein getraind, op zaterdag binnen bij Pier 80 en op zondag worden wedstrijden tegen teams uit andere wijken gespeeld.

Op zaterdagmiddag trainen vrijwilligers Bouzian, Saïd, Tauofik en Mustapha van de Werkgroep Jongeren Middelland met kinderen vanaf 8 -12 jaar. Op dinsdag wordt buiten op het henegouwerplein getraind, op zaterdag binnen bij Pier 80 en op zondag worden wedstrijden tegen teams uit andere wijken gespeeld. Kinderen - onder begeleiding van een volwassene - kunnen meedoen vanaf acht jaar. Let op: in de vakanties kan het zijn dat trainingen vervallen.

Kinderen
Sport

Schrijf je in

Huize Middelland wordt mogelijk gemaakt met vrijwillige inzet van bewoners en met financiële steun van de Gemeente Rotterdam en Mooi, mooier Middelland.